dissabte, de febrer 19, 2005

no voteu sí

jo no ho faria. No, blanc... qualsevol cosa abans que sí. Ara, feu el que volgueu.
BT

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Es parla de raons econòmiques, raons socials que demanen a crits un no, o si més no, no votar sí, però per a mí n'hi ha una que toca el dret més fonamental, el dret a la vida, que em fa votar no. La veritat és que no ho he pogut comprovar perquè no tinc el text, però segons em diuen, el títol I.b. Artícle 2 del Protocol nº 6 de la CEDH, Declaracions annexes de la Constitució Europea, preveu l'establiment de la pena de mort en cassos de guerra, excepcionals...Aquesta és suficient per a un no, però és que n'hi ha tantes!

Susanna

komandant-pi ha dit...

Algú vodria pertànyer a una comunitat on uns altres prenen les decissions per tu i un cop adoptat el camí a emprendre et diuen: o estàs amb mí o ets un mal membre de la comunitat?

Això ens ha passat amb el Tractat pel qual s'adopta una "Constitució" per Europa: una convenció capitanejada per Giscard (que ha cobrat un sou de 20.000 eur al mes i s'ha allotjat a una suite de luxe d'un hotel de Brusel·les) donant ordres a dotze notables i on han intervingut més d'un centenar de persones, que no ens han demanat el nostre parer ni el parer dels nostres representants dins d'un ordre amb llum i taquígrafs.

Aquest no és el món que vull, ni l'Europa que m'estim, Per tant i per mig centenar més de raons recollides durant setmanes he votat NO! I m'emprenya que em diguin que no soc europeu aquells que promouen una Europa que va camí de perdre tot allò de bó que tenia per semblar-se cada dia més als EUA!

Anònim ha dit...

Amic, Bernat: ahir escoltava un amic que em deia que després de votar se sentia més europeu que mai. Jo li vaig contestar que després del referèndum em sentia una mica més nord-americana i un molt més "globalitzada" en el pitjor dels sentits.

No crec que ningú aturi el que està passant, però si som molts i moltes els que creiem en un altre-món-possible potser la barca trigarà una mica més en enfonsar-se.

Iolanda (BCN)