dissabte, de setembre 24, 2005

les plagues d'egipte

s'ho mereixen, no?
recordeu vietnam, afganistan, iraq, iran... i tot el que no sabem...
Rita amenaza Nueva Orleans donde las aguas ya inundan una de las zonas devastadas por KatrinaAl menos 24 muertos al incendiarse en una autopista un autobús que trasladaba evacuados de Houston a Dallas
El huracán Rita ya se ha cobrado las primeras víctimas indirectas y su nueva trayectoría hacia la frontera entre Texas y Luisiana amenaza muy seriamente la zona arrasada por el huracán Katrina, especialmente la ciudad de Nueva Orleans, donde algunas zonas ya han comenzado a inundarse otra vez después de que uno de sus diques se haya visto superado por las lluvias de las últimas horas.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Què vols que et digui, els governants sí que s'ho mereixen i els seus votants també, però i què? D'entrada a ells els afecta ben poc (directament)i dubto que la major part dels afectats, negres i pobres, tinguin part en el fer d'aquesta gent. Al cap i a la fi només cal veure les declaracions que va fer la mare del Bush referint-se a ells: Aquesta gent és tan pobre que segur que està molt millor aquí (a l'estadi)que a les seves cases". No, si encara es pensaran que tot plegat ha estat una acció Divina que els ha permès fer una bona obra!

Susanna

Anònim ha dit...

Pels que creguin en Deu, no els hi resta més que acceptar l'origen Diví d'aquests embats del cel. Són una prova? Són una revenja? Deu intenta comunicar-se amb el poble americà per a que es dediqui a solventar els problemes de casa seva i deixin en pau la resta del món, on la Diplomàcia hi pot fer més que la guerra? Deu està diguent-li al Bush que cooperi amb la reconstrucció del món, i no en la seva destrucció?

I si Deu no existeix? Segur que són els Cubans que han inventat una màquina de fer huracans per atacar l'enemic capitalista? No hi havia una pel·licula d'un científic que havia inventat una màquina d'aquestes? ...igual li ha venut als cubans.

Segur que tot es culpa del Fidel.

Anònim ha dit...

katrina, rita, eines que empra la natura, que és molt sàvia, per defensar-se del virus EUA que fa estralls per tot el món