divendres, de juliol 27, 2007

blogs i dictadors

Fins fa poc temps, l'objectiu d'un blog -em resisteixo a anomenar-lo bloc- era exposar les vivències, meditacions, opinions o fins i tot obres gràfiques... perquè els altres ho valoressin i posessin la seva opinió. Però ara n'han sortit on no és possible opinar, o sigui, que el que diu el seu creador va a missa...
Passa, per exemple, amb el blog d'en jm quintana, o amb els que ofereix la pàqina del diari Menorca. I jo em pregunto, quina gràcia té un blog sense comentaris?
Que facin una pàgina web on sentin càtedra aquests pusil·lànimes dictadors d'opinió.altor

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Altor, entenc la teva posició, però també puc entendre que hi hagi que no li interessin els comentaris. Qui escriu al diari no espera comentaris, qui fa una crítica (vull dir anàlisi) per la tele no espera comentaris. No és obligatori el comentari automàticament rebotat de l'opinió, és una opció que alguns analistes ?? poden donar als seus usuaris, però res més. Que sovint els blocs ho tenen? sí, però què vol dir, que ho han de tenir tots? No. Encara que jo crec que per la bona salut de l'opinió en una democràcia seria recomanable. Res més. Salutacions i gràcies.
Diletant