dimecres, de gener 04, 2006

Menorca salva el Port de Ciutadella

Moltes gràcies. El dic no es podrà fer. El Ministeri de Medi Ambient ha dictaminat en contra de la construcció del dic al port de Ciutadella. Volem donar les gràcies a les 12.839 persones que, com vosaltres, han enviat a través nostre un mail a la ministra Cristina Narbona demanant que no es concedís la cessió del domini públic per la construcció del dic. Una vegada més, es demostra que la suma constant de petites actuacions pot arribar a fer caure grans despropòsits. Menorca, illa declarada Reserva de la Biosfera, té de nou una oportunitat per demostrar que les coses es poden fer d'altres maneres. Tant de bo que notícies com la d'avui es reprodueixin a altres indrets del malmès litoral mediterrani. Rebeu una salutació cordial.
GOB de Menorca

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla que a l'ajuntament de Ciutadella s'han enfadat...

Anònim ha dit...

Sí... n'Avel.lí treu fum pels queixals. En Llorenç es vol tornar a treure es calçons i mostrar sa tita (la deu tenir molt guapa)i en Brondo "no sabe no contesta" (encara ha de rebre instruccions).

LSD/enviat especial a Ciutadella

Anònim ha dit...

La bellesa del port de Ciutadella es mereix uns polítics locals més sensibles i intel·ligents, que estiguin a l'alçada escaient,i no a l'alçada del disbarat continu.

Els menorquins no es mereixen tals agressions, i manco que aquestes hi provinguin des de dins de Menorca.

Uf! ha anat d'un pel, però per ara El Port i Ciutadella s'han salvat.

(Que Ciutadella continuï per molts d'anys essent "terra bella"... ja ho sabeu, "Maó terra de p....r").