divendres, d’abril 18, 2008

[e-CiutaT: conviure en verd] El Bloc de José Manuel Gómez González: O menteixen o són uns ignorants

[e-CiutaT: conviure en verd] El Bloc de José Manuel Gómez González: O menteixen o són uns ignorants

Amb el tema dels SAPS al Molinar no aturen els despropòsits. Ara menteixen quan brandeixen un suposat programa electoral on es proposava un centre de salut a la Gruta. El programa electoral a que fan referència data de l'any 2003 i ha plogut molt des de llavors, especialment han canviat les circumstàncies respecte del centre de salut i de la unitat bàsica a que es feia referència.

El que s'han de llegir els detractors del SAPS és el programa del BLOC per Palma, que és el grup polític municipal que hores d'ara gestiona les regidories de Participació, Benestar Social, Cultura i Habitatge a Cort.

BLOC per Palma, pel que feia al Molinar plantejava un programa actualitzat, coherent i que se seguirà impulsant com podeu comprovar a: Programa per Es Molinar del BLOC per Palma 2007 (document número 9)

Convindria una mica més de rigor i coneixement i menys crispació, que alguns veïns i veïnes del barri han estat increpats per manifestar-se a favor del SAPS o, simplement, no manifestar-se en contra (de fet ja hi ha hagut un cas d'intent d'agressió, que ens consti...).