dijous, de juny 17, 2004

sr.blogger

No m'acaba de convèncer aquest sistema. Hauríem de dir al sr. Blogger que fes alguna cosa pels mesquinets que tenim apples. Ximatzo

5 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

La poma mossegada s’il•luminà rebel. Un flaix multicolor anunciava la impossibilitat del contacte. A l’altra banda una veu humana s’alçava crítica, però demanant respectuosament l’atenció. Deia així: “La meva poma mossegada es nega a sintonitzar amb Altair971. La realitat d’algunes minories es veu condemnada al confinament dins un reduït espai de marginalitat”.

Mentre tant, aliena als pensaments del ser humà desconsolat, la poma intentava establir el contacte tenaçment. Repetia una cadència sonora, un mantra iniciàtic que incrementava insistent llur freqüència. Desprès de situar-se dreta sobre una estoreta envellutada, plataforma d’enlairament cap una estela d’unió entre la Terra i Altair971, va començar a girar sobre el seu eix. La figura en moviment canviava de forma i semblava agitar un braços que no tenia, inclinar un cap impossible i levitar en una atmosfera immòbil.

De sobta, un ens estilitzat brandejant una bandera quadricolor, vermella, verda blava i groga, irrompí en escena. Era el testimoni d’una supremacia. La poma mossegada s’aturà, sap que ventura és més intel•ligent, més ràpida, més bella, però també sap que la qualitat, en un món comandat per la mediocritat, sempre acaba cedint davant la quantitat. Aquesta vegada només acceptava una treva, però en cap cas una derrota.

PI

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
mgo ha dit...

sr ximatzo, si té problemes és perquè no actualitza el seu navegador. li recomano el safari si té el mac os X i si no actualitzar l'explorer si té el mac os 8 o 9

Anònim ha dit...

Ximatzo, basta amb un OS 9.2 i un Nestcape 7.0 per accedir completament al weblog, posar comentaris, i gaudir dels continguts (alguns estàn molt bé). Salutacions d'un Mac-ero de Catalunya.