dimecres, de juliol 07, 2004

Bandes rugoses

Al diari Menorca del dia 6 de juliol hi ha una carta d'un treballador del transport que diu el següent (resumit) de les bandes rugoses i la mare -consellers, batlles, etc...- que les va parir o les consent i propaga. Després hi ha hagut altres manifestacions en el mateix sentit.
Parla de com aquestes bandes destrossen els vehicles, especialment els pessats, i convida el conseller del ram a fer una volta en el seu vehicle i notar les conseqüències. I acaba dient:
"Tengo referencia de una barriada de Barcelona, pusieron las mismas bandas, y se quejaron y las quitaron, y en su lugar pusieron radar fijo y semáforos con pulsador en los pasos de peatones. Y es un éxito. Porque así sólo paga el que hace mal, no todos, justos por pecadores.
M.I.L."

Ho subscric totalment i convid els que pensin igual (que d'un en un i xerrant a la feina o al bar són moltíssims) a manifestar-ho d'alguna manera; aquí, que no sé si servirà de gaire, o a d'altres mitjans més influents. I si fóssim prou, a convocar algun tipus de manifestació col·lectiva, encara que no fa falta anar pels carrers amb pancartes. Ja direu coses...

Bernat Torracoloms

4 comentaris:

mgo ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
mgo ha dit...

Com a blog administrator vull dir que els comentaris eliminats han estat considerats com a ofensius envers persones i empreses, i hem conclòs que l'ofensa no aportava cap informació i només es tractava de ferir, insultar i ofendre. Si fos d'altra manera, tingueu per segur que la vostra aportació a la pàgina sempre seria benvinguda.

Anònim ha dit...

Aquesta carta, va sortir en es diari de paper pero no en es de internet, clar colcu es podria enfadar, o sentirse retratat, i aço aquest diari de tots es menorquins, no ho pot permetre. Aquest diari Menorca esta ben comprat y ben pagat, i beneit, entre bisbes, seguis, de olives i carreras, i ara nomes faltaven es barcas i controlar sa tele. Atentament LSD