divendres, de setembre 03, 2004

Nova revisió de la Carta de Navegació

PI es mostrava contrariat, les autoritats de la Sideral Acadèmia de Ciències Geogràphiques acabaven d’ordenar-li que tornàs al Planeta Blau (?) acompanyat d’un censor interestelar que donaria fe de la veracitat del canvi proposat. Algú havia posat en dubte que la qualificació de “manicomi” fos rigorosa, per això havien de donar la volta al Planeta en 24 hores i confirmar o rectificar la requalificació.

En fer la volta els sensors de realitats varen registrar en només unes poques hores el següent: catàstrofes humanitàries a mitja Àfrica, cotxes bomba a Israel, assassinats selectius a Palestina, execucions sumaríssimes a Irak, linxaments al Nepal, uns avions comercials abatuts a Rússia, una escola segrestada amb 1200 hostatges a Osetia del Nord, assassinats de gènere per tot arreu, negació dels drets més elementals a Guantànamo, fanatisme religiós convertit en arma mortal, repressió policial desproporcionada a Nova York... i el millor de tot, un boix cridant al Madison Square Garden que des de que ell governa el MON ÉS MÉS SEGUR QUE MAI!

El censor i PI es varen mirar un segons en silenci, no ho van dubtar ni un minut, varen decidir emprendre rumb immediat de retorn a Altaïr a la màxima potència.

Acab de consultar la Carta de Navegació Sideral i he vist que han tornat a modificar la qualificació del Planeta... Us ho podeu creure? Ara diu: “manicomi molt perillós”.

PI

(Ja es comptabilitzen més de 500 morts a l'escola segrestada, molts d'ells al·lots i fiets)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Veig que a Altaïr teniu les ides clares i me n’alegro. Aquí, al Planeta Blau (?), les coses no són així. Aquest individu que es creu el salvador del món, el que li ha tornat la seguretat, "sap" que el Planeta Blau (?) és un balneari. No, perdó, és el seu balneari. Per això es pot permetre trencar totes les regles del joc i passar-se pel forro la legislació internacional, els acords i pactes que uns i altres han subscrit en un intent de no empitjorar la situació, de reconduir-la per a què el sentit comú torni a ser el protagonista. Farà el que calgui per a mantenir el benestar que gaudeixen els seus sense contemplacions com ja ens ha demostrat infinitat de vegades. Com creus que defineix la seva carta de navegació el Planeta Blau (?).

El pitjor de tot és que a aquest individu l’han triat els seus en unes eleccions, cosa que vol dir que hi ha molta gent que el recolza. Espero de debó que no surti reelegit ara al novembre, perquè si el tornen a triar potser m’hauré de començar a plantejar l’emigració cap algun altre planeta. Hi ha mar a Altaïr?

P.S. Crec que aquests que dominen el món, a moltes d’aquestes tragèdies que hi passen, n’hi diuen “daños colaterales”. Té conya, oi?

Anònim ha dit...

Increible, ha tornat a guanyar! És el president que ha aconseguit més vots de tota la història del seu país i seguirà fent del món un manicomi molt perillós (el seu balneari, no ens enganyem). Com tenim allò de l'emigració a un altre planeta? Voleu foranis al teu?

O potser m'hauria de quedar i lluitar d'alguna manera per a canviar les coses...no sé, tinc la sensació que no hi ha res a fer, oi? Procurar que no s'acostin gaire?

Susanna