dimecres, de desembre 08, 2004

9-D, mig any d'ECLèCTIA

Enhorabona i per molts d'anys, eclectians, demà complim mig any. Poc o molt segons es miri, però per a un blog, webpage o com es digui, no està malament.
De tota manera, felicitats per als membres, administradors, col.laboradors, visitants i resta de fauna i flora que transita per aquí.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Per molts anys a tots i que duri, doncs els textos d'aquesta pàgina, tant dels administradors, col·laboradors com els comentaris dels lectors mereixen que la segueixi visitant. És més, no hi ha dia que no hi faci una visita.

Anònim ha dit...

Molts d’anys i felicitats per mantenir viva aquesta pàgina. Jo m’hi vaig apuntar quan feia un parell de mesos que rodava i ja no la he pogut deixar de visitar gairebé a diari (de 3 a 5 dies per setmana). No sempre penjo comentaris, però m’ho llegeixo tot amb ganes. Avui és una excepció, però quasi sempre accedeixo a la nit, abans d’acabar el dia, amb les tasques quotidianes enllestides. És el millor moment per relaxar-te i pensar. Ara amb el fred de tardor em deixo acompanyar d’una tassa calenta amb alguna infusió i repasso col•laboracions i comentaris, sovint descobreixo nous matisos noves línies de frontera que traspasso i em desperten més i més ganes de pensar i en tancar l’ordinador, ja penso en el què em trobaré la propera vegada.

Iolanda (Barcelona)

Anònim ha dit...

de mica en mica... felicitats pels sis mesos, tres més i part!
una abraçada
una persona que us visita molt

Anònim ha dit...

Efectivament, sis mesos a la xarxa és una eternitat. Normalment les pàgines com aquesta on no es ven ni compra res (mardito parné) moren de finor abans que ningú ho pugui evitar. La constància i el curro de tothom que manté viva eclèctia té molt mérit.

FELICITATS que en no res l'any de vida serà una realitat... camí de ser uns dels blogs més veterans que es mantenen vigents dia rera dia.

Anònim ha dit...

Los seis meses tienen mucho mérito, pero creo más destacable el hecho de que durante todo este tiempo se hayan volcado en la página un montón de colaboraciones que tienen, a mi juicio, desde una calidad más que aceptable a una calidad envidiosa. Cada uno/una en su línea estáis posibilitando mantener con vida una experiencia que con el paso del tiempo puede llegar a ser un referente.

Felicidades por estos primeros seis meses. Felicidades por el tiempo transcurrido y por los contenidos de la página. Yo la recomiendo siempre que tengo ocasión.

Un Colega de Valladolid

Anònim ha dit...

felicitats per ser com sou i deixar que jo també hi sigui, encara que de vegades em considereu com un gra al cul
LSD