dissabte, de setembre 03, 2005

sequera

España sufre el año más seco desde que se tienen registros El descenso de lluvias, un 40% por debajo de la media, afecta a toda la Península

RAFAEL MÉNDEZ - Madrid
EL PAÍS - Sociedad - 03-09-2005



Jo, conscient del problema que no només ens afecta a nosaltres sinó a tot el món, ja fa dies que vaig prendre mesures i espero que els eclectians i eclectianes seguiu el meu exemple: des d’ara mateix, el wisky sense gel ni gota d’aigua.

3 comentaris:

mgo ha dit...

He provat es teu remei, però veig que és contraproduent. A la nit, ni gota d'aigua amb es uisqui, però as matí, doble dosi d'aigua per a sa ressaca. Què te pareix?
ED

Anònim ha dit...

Uops, serà que jo el prenc en dosis més petites, hauré de pensar-hi...De fet això que a tu et passa ve a ser com, quan hi ha restriccions i només donen aigua unes hores, la gent omple les banyeres per por de que ni falti. Segur que molts en llencen molta més que la que fan servir normalment. De vegades és pitjor el remei que la malaltia, oi? Apa, reflexionem sobre el tema.

Anònim ha dit...

Jo es ginet l'he fet sempre sense aditaments, per això de la consciència ecològica i tal: no pallofes ni pomades, gin i solament gin!