diumenge, de setembre 24, 2006

com una cabra

No, si el problema no és que estigui boig, el problema és el gran nombre de seguidors que té. De bojos n’hi ha i n'hi haurà sempre, però aquest poder de convocatòria fa una por...perquè ens toca de ple, és clar. Els vots que donen els seus seguidors al Partit Popular posen en perill els avenços que mica en mica anem aconseguint, posant barreres a lleis progressistes i, quan han pogut, fent-ne de noves, carrinclones i retrògrades. La seva activitat afecta, crec, només a Espanya, però i el seu amic George? Aquest pensa igual que ell, és clar, i així va el món.

“Estamos en guerra, son ellos o nosotros”.”¿Por qué tiene que pedir perdón el Papa? A mí nadie me ha pedido disculpas por haber invadido Espanya y haberse quedado durante 800 años”. “Soy fan de Isabel y Fernando”.”Hacen falta líderes fuertes”. Aquestes són algunes de les perles que va deixar anar el personatge. Jo m’imagino que per ell “líder fuerte” és el que té la capacitat de fer el que li dóna la gana, passant per sobre de qui faci falta. Pel que fa a la qüestió disculpes, en primer lloc, hauria d’escoltar a la seva dóna i així sabría que no es poden barrejar “peras con manzanas” Què tindrà a veure el discurs del Papa amb la invasió d’Espanya pels musulmans? En segon lloc, si creu que ens han de demanar perdó per haver vingut i haver-se quedat, potser també ens han de demanar perdó des d’Itàlia, pels romans, per exemple. I no diguem nosaltres a Amèrica del Sud, els anglesos a l’Índia...Bé, crec que no acabaríem mai, tots plegats, de disculpar-nos.

És fan d’Isabel i Fernando i s’ha quedat a aquella època. Déu meu, com pot ser que personatges així ens facin perdre el temps d’aquesta manera?